Over het panel

Het ledenpanel van KRO is een initiatief van KRO. In het ledenpanel zit een groep geïnteresseerden die met enige regelmaat meedoen aan Internetonderzoek. De panelleden worden via e-mail uitgenodigd om regelmatig een korte vragenlijst in te vullen.

Hoe werkt het MijnKRO Ledenpanel?

U kunt u eenvoudig aanmelden door uw e-mailadres in te vullen. Na aanmelding ontvang u een e-mail met een activatielink. Met deze gegevens krijgt u toegang tot uw persoonlijke profielpagina, waar u eventueel persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij u doelgericht benaderen. Na uw aanmelding kunt u uitgenodigd worden om deel te nemen aan een enquête.

Invullen enquête op Internet

Per e-mail ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan een enquête. Dit zal naar verwachting een aantal keren per jaar zijn. In de e-mail wordt vermeld waar de enquête over gaat en hoeveel tijd het invullen in beslag neemt. Uw antwoorden worden vervolgens anoniem verwerkt. Wij behandelen al uw gegevens strikt vertrouwelijk, zie ook ons privacy beleid.

Wij houden de vragenlijsten zo kort mogelijk. Wanneer u de vragenlijst volledig hebt ingevuld, wordt deze automatisch verstuurd. Het is mogelijk het onderzoek tussentijds af te sluiten. De antwoorden die u al hebt ingevuld, worden in dat geval opgeslagen. U kunt later gewoon verder gaan waar u was gebleven.